Παναθηναϊκός: Το Σάββατο η πρώτη προπόνηση του Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Το Σάββατο η πρώτη προπόνηση του Μάγκνουσον

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το Σάββατο η πρώτη προπόνηση του Μάγκνουσον

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ θα περάσει από εξετάσεις στο Κιτσμπούχελ και το Σάββατο αναμένεται να φορέσει τα πράσινα για να προπονηθεί. Είναι ακόμη πίσω, καθώς προέρχεται από διακοπές.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αυστρία. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Κιτσμπούχελ και το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας του, είναι ακόμη πίσω σχετικά με τους νέους του συμπαίκτες, καθώς προέρχεται από διακοπές. Θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και σιγά σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα