ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λούκοβιτς χαιρετά λόγω του... παρελθόντος του

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λούκοβιτς χαιρετά λόγω του... παρελθόντος του

bet365

Η περίπτωση του Μάικ Λούκοβιτς δεν θα προχωρήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της ναζιστικής χειρονομίας που είχε κάνει στο παρελθόν!

Το παρελθόν κυνηγάει ακόμη τον Μάικ Λούκοβιτς. Ο 27χρονος Πολωνός επιθετικός έκανε προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν υπό εξέταση από τον Θανάση Στάικο. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού που είχε κάνει το 2014 όταν έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Όταν έγινε γνωστό αυτό που είχε κάνει, υπήρξαν αντιδράσεις. Ετσι, ο παίκτης σήμερα πήγε με τα πολιτικά, χαιρέτησε και κάπως έτσι μπαίνει τέλος στη σύντομη ιστορία του στην Ήπειρο.

Από εκεί και πέρα, αυτές τις μέρες δοκιμάζεται άλλος ένας ξένος και μένει να δούμε ποια θα είναι η μοίρα της εν λόγω περίπτωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα