ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λούκοβιτς που δοκιμάζεται είχε κατηγορηθεί για ναζιστικό χαιρετισμό και ενδέχεται να μην υπογράψει (vid)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λούκοβιτς που δοκιμάζεται είχε κατηγορηθεί για ναζιστικό χαιρετισμό και ενδέχεται να μην υπογράψει (vid)

bet365

Μία κίνηση του Πολωνού επιθετικού το 2014 προκάλεσε τότε την επέμβαση της γερμανικής ομοσπονδίας, αν και τελικά τον αθώωσε.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να δοκιμαστεί βρίσκεται ο 27χρονο Μάικ Λούκοβιτς, όμως η περίπτωσή του ενδέχεται να μην προχωρήσει τελικά λόγω ενός πανηγυρισμού του όταν έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2014 προχώρησε σε μία κίνηση που έμοιαζε με ναζιστικό χαιρετισμό μετά την επίτευξη γκολ στον αγώνα με την Λίμπεκ, η οποία μάλιστα έγινε αντιληπτή από συμπαίκτη του ο οποίος, όπως φαίνεται και στο βίντεο, του έβαλε αμέσως τις φωνές και του κατέβασε το υψωμένο του δεξί χέρι.

Η γερμανική ομοσπονδία προχώρησε τότε σε έρευνα καθώς αντίστοιχες χειρονομίες που παραπέμπουν σε ναζιστικό χαιρετισμό συνιστούν ποινικό αδίκημα. Ο Πολωνός φορ αθωώθηκε μερικούς μήνες μετά, αλλά η κίνησή του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη.

Λόγω αυτού είναι πλέον πιθανό να μην υπογράψει στον «Αγιαξ της Ηπείρου», κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα