Παναθηναϊκός: Απόσταση στο οικονομικό με τον Σεπφ

Παναθηναϊκός: Απόσταση στο οικονομικό με τον Σεπφ

Παναθηναϊκός: Απόσταση στο οικονομικό με τον Σεπφ

bet365

Σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι φανέρωσαν οι τελευταίες επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Αλεσάντρο Σεπφ που εξετάζει προτάσεις από την Ιταλία και το Βέλγιο.

Ο Αλεσάντρο Σεπφ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή αλλά η περίπτωσή του διεθνούς Αυστριακού μέσου παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Στις πιο πρόσφατες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές -και ενώ υπήρχε ταύτιση απόψεων στο οικονομικό μέχρι πρότινος- οι εκπρόσωποι του Σεπφ ανέβασαν κατακόρυφα τις απαιτήσεις τους και η διαφορά αυτή την στιγμή είναι σημαντική, χωρίς να αποκλείεται κάποια ανατροπή τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, ο 28χρονος μέσος εξετάζει προτάσεις από την Ιταλία και το Βέλγιο και ο ερχομός του ή όχι στην Ελλάδα δεν εξαρτάται ούτε από την γυναίκα του, ούτε από άλλα προσωπικά ζητήματα. Είναι θέμα καθαρά οικονομικό, όπως αναφέρουν από την Αυστρία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα