Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για να «κλείσει» τον Σεπφ και τα υπόλοιπα κενά του

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για να «κλείσει» τον Σεπφ και τα υπόλοιπα κενά του

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για να «κλείσει» τον Σεπφ και τα υπόλοιπα κενά του

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Αλεσάντρο Σεπφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ώστε να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση. ''Χτυπάει'' σε πολλαπλά μέτωπα το ''τριφύλλι'' και ευελπιστεί να γεμίσει το ρόστερ του μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Η περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ, την οποία αποκάλυψε το Gazzetta, απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό αλλά δεν είναι η μόνη, καθώς το ''τριφύλλι'' έχει... λοκάρει σε συγκεκριμένους στόχους σε όλες τις θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όσον αφορά τον Αυστριακό μέσο, οι ''πράσινοι'' θα προσπαθήσουν να τον ''κλείσουν'' άμεσα για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Ο διεθνής χαφ με σημαντική θητεία στη Bundesliga είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει δείξει ''ζεστός'' στη προοπτική να φορέσει την πράσινη φανέλα και η υπόθεση βρίσκεται στη τελική της ευθεία. Είτε θετικά είτε αρνητικά μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει προκύψει το φινάλε του... φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από κει και πέρα και με την πίεση του χρόνου να αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες, ο Παναθηναϊκός ''χτυπά'' σε πολλά μέτωπα, έχοντας κάνει focus σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Υπενθυμίζουμε πως ο σύλλογος αναζητά ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή, στα άκρα της επίθεσης και στη θέση του σέντερ φορ. Στόχος των ιθυνόντων του κλαμπ είναι να έχει γεμίσει το ρόστερ με επιλογές μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα ''καυτό''.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα