«Έλυσε το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς η ΑΕΚ»

«Έλυσε το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς η ΑΕΚ»

Newsroom
«Έλυσε το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς η ΑΕΚ»

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΚ φαίνεται πως αποτελεί ο 27χρονος Σουηδός εξτρέμ της «Ένωσης», αφού σύμφωνα με σουηδική ιστοσελίδα τερμάτισε την συνεργασία του με την ομάδα.

Άνοιξε ο δρόμος για την μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην Χάμαρμπι, αφού, όπως υποστηρίζουν οι Σουηδοί, έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 27χρονος Σουηδός δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως δεν υπολογιζόταν από τον καινούργιο τεχνικό της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα κι έτσι οι δύο πλευρές αναζητούσαν λύσεις για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Η σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet» υποστηρίζει πως αυτή βρέθηκε με τον παίκτη να μένει ελεύθερο, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από το ρεπορτάζ.

Την περσινή χρονιά ο Τάνκοβιτς πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκοράροντας ένα τέρμα και μοιράζοντας μία ασίστ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σουηδός εξτρέμ έχει βρεθεί τόσο στο στόχαστρο της Πάφου όσο και της Νόρκεπινγκ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα