ΑΕΚ: Στην Κύπρο γράφουν ότι η Πάφος θέλει τον Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Στην Κύπρο γράφουν ότι η Πάφος θέλει τον Τάνκοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Στην Κύπρο γράφουν ότι η Πάφος θέλει τον Τάνκοβιτς

bet365

Ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Πάφου χαρακτηρίζουν τον 27χρονο Σουηδό μέσο της ΑΕΚ στην Κύπρο.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και από την πατρίδα του η Χάμαρμπι είναι αυτή που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, αλλά πιθανότατα μόνο ως ελεύθερο.

Φαίνεται πάντως ότι για τον 27χρονο Σουηδό εξτρέμ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Πάφο. Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net η Πάφος βρίσκεται σε επαφές για τον Τάνκοβιτς, ο οποίος αποτελεί βασικό μεταγραφικό της στόχο.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η κυπριακή ιστοσελίδα, στην Πάφο θεωρούν ότι έχουν καλές πιθανότητες για να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι ο τάνκοβιτς έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την ΑΕΚ και την τελευταία διετία με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων μετράει 59 συμμετοχές με εννιά γκολ και οκτώ ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα