Ο Αντρέ Ρικάρντο αποχαιρέτησε τη Φαμαλικάο

Ο Αντρέ Ρικάρντο αποχαιρέτησε τη Φαμαλικάο

Newsroom
Ο Αντρέ Ρικάρντο αποχαιρέτησε τη Φαμαλικάο

bet365

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είπε «αντίο» στην ομάδα της Πορτογαλίας και άμεσα θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Αντρέ Ρικάρντο να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε απόψε (25/6) μέσω των social media τη Φαλμαλικάο και πλέον μετρά αντίστροφα ώστε να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Ήταν μεγάλη υπερηφάνεια να υπηρετώ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν 3,5 χρόνια μεγάλης μάθησης και εξέλιξης που με έκανε να μεγαλώσω και ως αθλητής και ως άνθρωπος, ήταν 3,5 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ και για τα οποία θα είμαι για πάντα βαθιά ευγνώμων.

Σε ολόκληρο τον σύλλογο, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους συνεργάστηκα, σας ευχαριστώ πολύ, για την εξαιρετική και μόνιμη υποστήριξή σας, την απόλυτη αφοσίωση, τη βοήθεια που μου έδωσαν και με παρακίνησαν να θέλω όλο και περισσότερα και να εργαστώ στο το όριο.

Εύχομαι στο club και σε όλους τις μεγαλύτερες επιτυχίες και επιτεύγματα.
ΠΙΣΤΕΨΕ, ΑΓΩΝΙΣΟΥ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ και πάνω απ' όλα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα