ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-επένδυση με τον Αντρέ Ρικάρντο (vid)

ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-επένδυση με τον Αντρέ Ρικάρντο (vid)

ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-επένδυση με τον Αντρέ Ρικάρντο (vid)

bet365

Ο Αντρέ Ρικάρντο έρχεται για τον ΠΑΟΚ ως μια μεταγραφή-επένδυση με την υπογραφή του Ζοσέ Μπότο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Φαμαλικάο.

Μεταγραφή-επένδυση του ΠΑΟΚ! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που μένει ελεύθερος από τη Φαμαλικάο, Αντρέ Ρικάρντο, έρχεται στην Τούμπα έχοντας μάλιστα υπογράψει πενταετές (4+1) συμβόλαιο με τους δευτεραθλητές Ελλάδας.

Ο Ζοσέ Μπότο γνωρίζει πολύ καλά τον νεαρό μεσοεπιθετικό, που γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα, έπαιξε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τη Φαμαλικάο την τρέχουσα σεζόν και έρχεται ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέ Ρικάρντο γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000 στη Λισαβόνα και από το 2013 έως και το 2017 βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, από εκεί πήρε μεταγραφή στην Κ19 της Μπράγκα και έπειτα μεταπήδησε στην U23 της Φαμαλικάο. Μάλιστα, με τη φανέλα αυτής αναδείχθηκε ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα Νέων της Πορτογαλίας.

Έκανε το ντεμπούτο του στο αντρικό επίπεδο στις 8 Αυγούστου κόντρα στην Πάσος Φερέιρα και μέτρησε 4 συμμετοχές ως αλλαγή στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Στην Πορτογαλία ασχολούνται με τις κινήσεις του Ζοσέ Μπότο και του ΠΑΟΚ από την ποδοσφαιρική αγορά της χώρας, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει και με τον Ράφα Σοάρες.

«Κλεισμένη συμφωνία για την απόκτηση δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών: του Ράφα Σοάρες και του Αντρέ Ρικάρντο έχει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που έχει αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο Ζοζέ Μπότο, εγγυήθηκε τις δύο ενισχύσεις με «μηδενικό κόστος».

Ο Ράφα Σοάρες, ένας 27χρονος αριστερός μπακ, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια ντε Γκιμαράες, μια ομάδα με την οποία συνδέθηκε για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ισχύει για τρεις σεζόν. Ο Αντρέ Ρικάρντο ένας 22χρονος μεσοεπιθετικός που θα υπογράψει για τέσσερις σεζόν. Ήταν στην Φαμαλικάο εκεί που αγωνίστηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της, παίζοντας φέτος μόνο τέσσερα παιχνίδια για την κύρια ομάδα. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μπράγκα», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «maisfutebol».

@Photo credits: @FCF1931_Oficial / Twitter

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα