ΠΑΣ Γιάννινα: Αποσύρθηκε η πρόταση για Ριένστρα

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Αποσύρθηκε η πρόταση για Ριένστρα

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα απέσυραν την πρόταση προς τον Ντααν Ριένστρα από την στιγμή που ο Ολλανδός δεν έχει πάει να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του Κάργα οι Ηπειρώτες, ωστόσο επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.

Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά την ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μια αλλαγή που η αλήθεια είναι πως δεν ήθελαν, ωστόσο δείχνει να είναι αναπόφευκτη, καθώς ο Ντααν Ριένστρα δεν έχει έρθει στην χώρα μας για ιατρικές εξετάσεις. Οι Ηπειρώτες θέλοντας να είναι σίγουροι όσον αφορά την κατάσταση του Ριένστρα ζήτησαν από τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας για εξετάσεις και μετά ας συνεχίσει τις διακοπές του και ας επιστρέψει στα Γιάννενα αφότου αρχίσει η προετοιμασία. Μέχρι τώρα αυτό δεν έχει γίνει και η πρόταση αποσύρθηκε. Κανείς δεν αποκλείει να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά αυτή την στιγμή η απόκτηση του Ριένστρα φαίνεται να απομακρύνεται.

Περιμένουν την πρόταση για Κάργα

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Κάργα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, στον ΠΑΣ έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπουν εμπόδιο στον παίκτη. Έναν παίκτη που έχει προσφέρει στην ομάδα και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα ωστόσο επίσημη πρόταση δεν έχουν στα χέρια τους οι «κυανόλευκοι» για να μπορούμε να μιλάμε για μετακίνηση. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα