ΠΑΣ Γιάννινα: «Κοιτάζει» και Ριένστρα

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: «Κοιτάζει» και Ριένστρα

bet365

Τον Ολλανδό μέσο που μένει ελεύθερος από τον Βόλο, Ντααν Ριένστρα, τσεκάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζοντας τις κινήσεις ενίσχυσης για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ροσέρο, ο οποίος αγωνιζόταν στους Θεσσαλούς την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο ΠΑΣ βλέπει ακόμα μια περίπτωση από τους Βολιώτες.

Πρόκειται για τον Ολλανδό μέσο, Ντααν Ριένστρα, ο οποίος ωστόσο περιορίστηκε σε μόλις πέντε συμμετοχές την περασμένη σεζόν στην Super League Interwetten. Το περασμένο καλοκαίρι είχε υποστεί ρήξη χιαστού απουσιάζοντας μέχρι και τον φετινό Φλεβάρη, ενώ, κατάφερε να ξεπεράσει προβλήματα αγωνιστικής κατάστασης τον Απρίλη, με αποτέλεσμα να πάει χαμένη όλη η χρονιά...

Στον Βόλο ανήκει από το 2020, όταν και μετακόμισε στην Ελλάδα ως ελεύθερος από την Βάαλβαϊκ, ενώ, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα κι έτσι ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύτηκε για να επικοινωνήσει μαζί του...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα