Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Βρσάλικο, συναντήθηκε με Μαρινάκη

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Βρσάλικο, συναντήθηκε με Μαρινάκη

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πυροδοτήσει τεράστια «βόμβα» με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο. Ήρθε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Μετά τις ανανεώσεις με Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλο, ο Ολυμπιακός αρχίζει να «χτίζει» με μεταγραφές το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε στην Ελλάδα τον διεθνή Κροάτη, Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ ήρθε στη χώρα μας με τη σύζυγό του, το παιδί τους και τους μάνατζερ του Βλάντο και Ζόραν Λέμιτς. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται να είναι σε καλό επίπεδο και η μάχη για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού συνεχίζονται.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο και φυσικά αν επιτευχθεί το deal, θα αποτελεί τεράστιο «μπαμ».

Ο Βρσάλικο, στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί 100 φορές με την Ατλέτικο (3 γκολ / 10 ασίστ), 96 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (96 ματς / 1 γκολ / 14 ασίστ), Σασουόλο (59 ματς / 8 ασίστ), Τζένοα (23 ματς / 2 ασίστ), Ίντερ (13 ματς / 2 ασίστ).

Στην περσινή σεζόν μέτρησε 29 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Με την εθνική Κροατίας έχει αγωνιστεί σε 52 ματς και έχει μοιράσει 8 ασίστ, εκ των οποίων η μία ήταν στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2018 με την Αγγλία βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλία, με τον ίδιο να είναι βασικός σε όλη τη μαγική πορεία της χώρας του.

@Photo credits: Associated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα