Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά (vid)

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά (vid)

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε για ακόμη μία σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» και θα... ριζώσει στο λιμάνι.

Τη «σκυτάλη» από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο «μέτωπο» των ανανεώσεων για τον Ολυμπιακό πήρε σήμερα (16/6) ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν την παραμονή του στο λιμάνι για ακόμη μία σεζόν.

Ετσι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα «τρέξει» την τέταρτη αγωνιστική του περίοδο με τα «ερυθρόλευκα» όπου και ήρθε το καλοκαίρι του 2019 και έκτοτε μετρά 121 συμμετοχές, 14 γκολ και 35 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ως παίκτης του club ο 38χρονος κατάκτησε, μέχρι στιγμής, τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ έχει κλέψει την παράσταση με ορισμένες φαντεζί του ενέργειες.
...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα