Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες, το Μεξικό και ο Σλιμάνι

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες, το Μεξικό και ο Σλιμάνι

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες, το Μεξικό και ο Σλιμάνι

bet365

Σύλλογοι από το Μεξικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Λούκας Βιγιαφάνιες που για λίγο ακόμη θα περιμένει την προσφορά του ''τριφυλλιού''. Τι ισχύει στη περίπτωση του Σλιμάνι.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές περιπτώσεις ανοιχτές όσον αφορά την δημιουργία της μεσαίας του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μία από αυτές είναι και ο Λουκάς Βιγιαφάνιες. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και το ''τριφύλλι'' ιδανικά θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του με μειωμένες αποδοχές ενώ και για τον ποδοσφαιριστή προτεραιότητα έχει η παραμονή του στο κλαμπ, τόσο για ποδοσφαιρικούς όσο και για οικογενειακούς λόγους.

Όπως έχουμε αναφέρει η υπόθεση παραμένει σε φάση αναμονής αλλά αυτή η συνθήκη δεν μπορεί να ''τραβήξει'' και πολύ ακόμα, καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κληθούν να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Από κει και πέρα, ο ''Βίγια'' έχει δεχθεί την κρούση δύο ομάδων από το Μεξικό, στο οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα της Μονάρκας πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Προτεραιότητα του έμπειρου χαφ παραμένει ο Παναθηναϊκός, από τον οποίο περιμένει την σχετική ενημέρωση για το μέλλον του. Όλα παραμένουν ανοιχτά...

Τα δεδομένα για Σλιμάνι

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει μια κίνηση ανάλογη με εκείνη του Σεμπάστιαν, το όνομα του Ισλάμ Σλιμάνι που είδε το φως της δημοσιότητας σε αυτή την φάση δεν φαίνεται πως απασχολεί τους ιθύνοντες του συλλόγου. Το σενάριο δεν προέκυψε από την Πορτογαλία και ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν τέσσερις-πέντε μέρες, με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή του ρεπορτάζ από την Ο'Jogo που έδωσε μία κάποια δόση σοβαροφάνειας στο εν λόγω ενδεχόμενο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα