Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση αναμονής το μέλλον του Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση αναμονής το μέλλον του Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση αναμονής το μέλλον του Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Αργεντινός μέσος περιμένει την ενημέρωση του Παναθηναϊκού σχετικά με το μέλλον του, την ώρα που δεν υπάρχει δεδομένη απόφαση για αν το ''τριφύλλι'' θα προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο έμψυχό δυναμικό του.

Κατά γενική ομολογία ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στη χρονιά που ολοκληρώθηκε και υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να... μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο κεντρικό μέσο με ισορροπία ανάμεσα στα δημιουργικά και τα ανασταλτικά καθήκοντα. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου τελειώνει στο τέλος του μήνα και ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στη πατρίδα του, περνά ευχάριστες στιγμές με το νεογέννητο παιδάκι του και περιμένει την ενημέρωση από το ''τριφύλλι'' σχετικά με το μέλλον του. Για την ώρα και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του δεν έχει γίνει κάποια διερευνητική επαφή ή κάποια συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την άλλη, στο ''πράσινο στρατόπεδο'' προφανώς και εκτιμούν την αξία του ''Βίγια'' και ιδανικά θα ήθελαν να τον κρατήσουν με μειωμένες αποδοχές. Για την ώρα, όμως, υπάρχει στάση αναμονής και δεν φαίνεται να υπάρχει δεδομένη απόφαση για τον ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει, πάντως, να ξεχνάμε πως αυτή την στιγμή από τους βασικούς του κέντρου, με συμβόλαιο είναι μόνο ο Ρούμπεν Πέρεθ και η ανάγκη να ενισχυθεί ποιοτικά και άμεσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Παναθηναϊκός, είναι μεγάλη.

Το γεγονός πως δεν αποτέλεσε προτεραιότητα η ανανέωση της σύμβασης του, όπως έγινε στην περίπτωση του Χουάνκαρ για παράδειγμα, δεν μπορεί να δίνει αυξημένες πιθανότητες παραμονής αλλά επειδή μιλάμε για μία σαφώς πιο ιδιαίτερη περίπτωση(λόγω απολαβών και κενών αυτή την στιγμή στο κέντρο) τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα