ΑΕΚ: Παραμένει στο «κυνήγι» του Πινέδα, ο παίκτης φέρεται να είπε «όχι» σε Τσίβας και Τολούκα

ΑΕΚ: Παραμένει στο «κυνήγι» του Πινέδα, ο παίκτης φέρεται να είπε «όχι» σε Τσίβας και Τολούκα

ΑΕΚ: Παραμένει στο «κυνήγι» του Πινέδα, ο παίκτης φέρεται να είπε «όχι» σε Τσίβας και Τολούκα

bet365

Η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα παραμένει πάντα στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Η τελευταία σημερινή εξέλιξη αφορά τις αρνητικές απαντήσεις που φέρεται να έχει δώσει ο 26χρονος μέσος της Θέλτα στις δύο κρούσεις που είχε από το Μεξικό.

Το γεγονός ότι η επιθυμία του Ορμπελίν Πινέδα είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, όπως είχαμε αναφέρει στα δεδομένα της υπόθεσης, αποτελούσε ένα καλό σημάδι στις πιθανότητες της ΑΕΚ για τον 26χρονο Μεξικανό χαφ, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης με εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, που τον γνωρίζει καλά από την εποχή που τον είχε παίκτη στην Τσίβας.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν χθες μεξικανικά δημοσιεύματα, ο Πινέδα φαινόταν ότι έχει εκφράσει την πρόθεση να εξετάσει πρώτα την πρόταση της ΑΕΚ και μετά της Τσίβας ή της Τολούκα που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του από τη Θέλτα. Κι αυτό όχι μόνο γιατί θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό κλαμπ ενόψει και του Μουντιάλ στο οποίο θα συμμετέχει η Εθνική του ομάδα, αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του Αλμέιδα στους κιτρινόμαυρους.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, φαίνεται να είναι θετική για την ΑΕΚ καθώς ο ανταγωνισμός από Τσίβας και Τολούκα μάλλον υποχωρεί. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Πινέδα μέσω του ατζέντη του φέρεται να έχει μεταφέρει στους δύο αυτούς ενδιαφερόμενους συλλόγους ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει εκεί. Μάλιστα παρουσιάζεται πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και το οικονομικό σκέλος για να πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκό κλαμπ.

Η ΑΕΚ παραμένει φυσικά στην υπόθεση, διαθέτοντας υπομονή καθώς είναι μια περίπτωση στην οποία μπορεί να χρειαστεί χρόνος. Κι αυτό γιατί όπως είχαμε τονίσει, η στάση της Θέλτα, με την οποία ο Πινέδα δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027, είναι αυτή που θα παίξει ρόλο - κλειδί. Πάντως όπως είχαν σημειώσει τα ισπανικά ρεπορτάζ, η ομάδα του Βίγο από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που ζητάει για την παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή, τότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς. Αυτό υπογραμμίζουν και στο Μεξικό, λέγοντας μάλιστα ότι η ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Μένει να φανεί πλέον πως θα εξελιχθεί η υπόθεση αναφορικά με την απόφαση της Θέλτα, η οποία πιθανότατα περιμένει να δει ποιες άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ευρώπη ενδέχεται να προκύψουν. Τελευταία είχε ακουστεί για παράδειγμα η Ράγιο Βαγεκάνο, χωρίς να αναφερθεί κάτι περισσότερο σχετικά με επαφή ή συγκεκριμένη πρόταση. Πάντως σίγουρα η παρουσία του Αλμέιδα που γνωρίζεται καλά με τον 26χρονο Μεξικανό χαφ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση για την ΑΕΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα