«Ο Πινέδα δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

«Ο Πινέδα δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

Newsroom
«Ο Πινέδα δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

bet365

Σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα ο Ορμπελίν Πινέδα πρώτα θα εξετάσει την πρόταση της ΑΕΚ και μετά της Τσίβας.

Πριν από μερικές μέρες είχαμε καταγράψει στο Gazzetta όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα που γνωρίζει άριστα τον ποδοσφαιριστή.

Στη μέση βέβαια υπάρχει και η Θέλτα και η στάση της θα καθορίσει πολλά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Από το Μεξικό υπογραμμίζουν και αυτοί με τη σειρά τους πάντως ότι ο Αλμέιδα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ποδοσφαιριστή, μαζί με το γεγονός ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στο Μεξικό λοιπόν, ο Πινέδα φέρεται να μετέφερε στην Τσίβας ότι πρώτα θα εξετάσει την πρόταση της ΑΕΚ και μετά θα δει αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα του. Κι αυτό γιατί η παρουσία του Αλμέιδα στην Ένωση φαίνεται πως είναι σημαντικός λόγος για τον ίδιο τον 26χρονο Μεξικανό χαφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα