Παναθηναϊκός: Συνεργάζονται ξανά στη Μετς Μπόλονι και Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Συνεργάζονται ξανά στη Μετς Μπόλονι και Ντρεοσί

bet365

Ένα χρόνο μετά την κοινή παρουσία τους στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιέρ Ντρεοσί αναμένεται να συνεργαστούν εκ νέου στη Μετς, της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Η Μετς τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Ligue 1, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν με στόχο την άμεση επάνοδο στο «Σαμπιονά». Σύμφωνα με την «L' Equipe» ο εκλεκτός του νέου συμβούλου του προέδρου του κλαμπ, Λουσιέντ ντ Ονόφριο, επέλεξε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας των πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι. Ο Ονόφριο είχε προσλάβει τον Ρουμάνο και στη Σταντάρ Λιέγης το 2008.

Ο 69χρονος τεχνικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους πάγκους ένα χρόνο μετά την αποχώργηση του από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να «ανταμώσει» με έναν πρώην συνεργάτη του. Τον Πιέρ Ντρεοσί! Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής αναμένεται να αναλάβει το «χτίσιμο» της Μετς της επόμενη σεζόν.

Ο Ντρεοσί είχε υποστηρίξει τον Μπόλονι, λίγες ημέρες πριν απολυθεί ο πολύπειρος τεχνικός από τον Παναθηναϊκό και ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του Ρουμάνου αποτέλεσε και αυτός παρελθόν για το τριφύλλι. Εκτός από τον Παναθηναϊκό o Μπόλονι και o Ντρεοσί έχουν δουλέψει μαζί και στη Ρεν από το 2003 μέχρι το 2006.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα