Bιγιαφάνιες: «Περιμένω την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Bιγιαφάνιες: «Περιμένω την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Bιγιαφάνιες: «Περιμένω την πρόταση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δήλωσε πως περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού, σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος.

Το απόγευμα της Παρασκευής διαβάσατε στο Gazzetta τα όσα ισχύουν σχετικά με την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό και λίγο αργότερα ο Αργεντίνος μέσος επιβεβαίωσε την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το μέλλον του στον σύλλογο. Ο 31χρονος μέσος μίλησε σε ιστοσελίδα της Παταγονίας και υπογράμμισε πως θα περιμένει λίγο ακόμη την πρόταση ανανέωσης από το ''τριφύλλι''.

«Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τον νεογέννητο γιο μου, την οικογένειά μου. Αυτό κάνω σήμερα. Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, περιμένω πρόταση από αυτούς και νομίζω ότι αυτές τις μέρες θα γίνει και επίσημη. Αν όχι, τότε το μέλλον μου θα είναι σε άλλη χώρα, σε άλλο σύλλογο. Θα μελετήσω τις πιθανότητες, γιατί τελείωσα μια καλή χρονιά, παίζοντας πολύ και αυτό είναι σημαντικό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχε αίσιο τέλος, αλλά ήταν μια δύσκολη, δύσκολη χρονιά, όπως κάθε χρόνο σε υψηλό ανταγωνισμό. Καταλήξαμε να είμαστε Κυπελλούχοι. Είχαμε νέο προπονητή ο οποίος ήρθε στην ομάδα πριν ένα χρόνο. Η ομάδα ανανεώθηκε και κάποιες φορές αυτό είναι δύσκολο, χρειάζεται ένας χρόνος και παραπάνω για να εξελιχθείς και να μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε γρήγορα τη λειτουργία μας Είμαι ικανοποιημένος με όσα έκανα αυτή τη σεζόν. Βρήκα μια νέα θέση να μου ταιριάζει, όπου δεν είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια. Μίλησα για αυτό με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω καλύτερα εκεί, ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.

Βοήθησα την ομάδα όχι τόσο σκοράροντας, όχι τόσο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ένιωθα πολύ άνετα με το να έχω μπροστά μου γήπεδο, μπορούσα να κάνω πάσες προς τα εμπρός, προς τα πίσω, να παίξω από πίσω.

Ένιωσα πολύ άνετα, γιατί με τα χρόνια χάνεις ταχύτητα, αυτή τη σπίθα που έχεις όταν είσαι νεότερος. Τώρα, με τα 31 χρόνια που πρόκειται να συμπληρώσω, είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα