Ζεσουάλντο Φερέιρα στο Gazzetta: «Ο Μπρούνο Άλβες θα περάσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του νικητή»

Ζεσουάλντο Φερέιρα στο Gazzetta: «Ο Μπρούνο Άλβες θα περάσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του νικητή»

Ζεσουάλντο Φερέιρα στο Gazzetta: «Ο Μπρούνο Άλβες θα περάσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του νικητή»

bet365

Ο 76χρονος εμβληματικός Πορτογάλος τεχνικός αποθεώνει στο Gazzetta τον νέο αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ και στέκεται στο μαχητικό πνεύμα και στη νοοτροπία του νικητή που θεωρεί ότι θα περάσει στους κιτρινόμαυρους.

Με την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, η ΑΕΚ προσθέτει μια ισχυρή προσωπικότητα μέσα στον σύλλογο. Στοιχείο που έλειπε από την Ένωση. Και η παρουσία του 40χρονου Πορτογάλου κοντά στην ομάδα αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά σε αυτό.

Κάτι τέτοιο θεωρεί με βεβαιότητα πως θα συμβεί ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο 76χρονος εμβληματικός Πορτογάλος προπονητής, που πέρασε τη διετία 2010-2012 και από τον Παναθηναϊκό, και σήμερα βρίσκεται στον πάγκο της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ.

Ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο Μπρούνο Άλβες πραγματοποίησε τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συγκεκριμένα 162 εμφανίσεις υπό την καθοδήγησή του στην Πόρτο κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Πορτογαλίας, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ στη χώρα.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στον πάγκο της Πόρτο

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μιλώντας στο Gazzetta έπλεξε τα πνευματικά χαρίσματα του Μπρούνο Άλβες και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο 40χρονος Πορτογάλος είναι έτοιμος για τα νέα καθήκοντα τα οποία ανέλαβε.

«Ο Μπρούνο βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων παικτών που είχα σε ολόκληρη την προπονητική μου καριέρα. Κατακτήσαμε τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα μαζί και παίξαμε σε 34 ματς στο Champions League. Ήταν τέσσερα χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά ο Φερέιρα στο Gazzetta και στη συνέχεια στάθηκε στον νέο ρόλο του Άλβες ως αθλητικός διευθυντής της Ένωσης:

«Ο Μπρούνο έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι σοβαρός και πραγματικά απολαμβάνει τη δουλειά του. Θα προσπαθήσει να δώσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του μαχητή και του νικητή. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο βλέπει το ποδόσφαιρο. Δουλειά, μεγάλη σοβαρότητα και ανταγωνιστικό πνεύμα. Αυτό θα είναι το μήνυμα που θα περάσει και στους παίκτες».

Ο Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ

Η απήχηση που είχε η είδηση της πρόσληψης του Μπρούνο Άλβες ως νέου αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ δεν εξέπληξε φυσικά τον Φερέιρα, ο οποίος με τα λόγια του επιβεβαίωσε το πόσο σημαντική φυσιογνωμία είναι ο Άλβες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

«Στην Πορτογαλία μπορούμε να πούμε πως ο Μπρούνο είναι μέσα στους τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της ιστορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η εμπειρία του επίσης στις άλλες χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι σημαντική. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση γι' αυτόν στην Πορτογαλία. Άλλωστε ως παίκτης έχει κατακτήσει τίτλους, τόσο με την Πόρτο, όσο και με την Εθνική ομάδα», υπογράμμισε ο Φερέιρα.

Όσο για το αν ο Άλβες είναι έτοιμος να μπει στα... βαθιά και από εκεί που αγωνιζόταν να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του, ο Φερέιρα επανέλαβε ότι είναι απόλυτα σίγουρος:

«Εκτιμώ πως είναι έτοιμος για τη θέση για την οποία προσλήφθηκε. Αλλά σε κάθε ομάδα, η επιτυχία είναι θέμα ομαδικής δουλειάς».

@Photo credits: INTIME, Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα