Ολυμπιακός: Έτοιμος να πει το «ναι» ο Εστέβες 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να πει το «ναι» ο Εστέβες 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να πει το «ναι» ο Εστέβες 

bet365

Ο νεαρός μπακ είναι θετικός στο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό αρκεί να τα βρουν οι 2 ομάδες, δηλαδή η Πόρτο με τους Πειραιώτες.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ αποτελεί μία περίπτωση παίκτη με πολύ ταλέντο και καλά επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Εστέβες όταν είχε κάνει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Πόρτο περίμενε πως θα έπαιρνε ευκαιρία στην α' ομάδα αλλά αυτό δεν συνέβη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Πορτογαλία ο Τόμας Εστέβες είναι άκρως θετικός για τον Ολυμπιακό και έτοιμος να δώσει θετική απάντηση εάν τα βρουν οι 2 σύλλογοι. Εφόσον τελικώς κλείσει πάντως μάλλον με τη φόρμουλα του δανεικού θα είναι μία έξτρα επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ και όχι για βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα