Ολυμπιακός: Ο Μέντες πρότεινε τον Εστέβες και οι Πρωταθλητές αποφασίζουν (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μέντες πρότεινε τον Εστέβες και οι Πρωταθλητές αποφασίζουν (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μέντες πρότεινε τον Εστέβες και οι Πρωταθλητές αποφασίζουν (vid)

bet365

Ο πανίσχυρος ατζέντης Ζόρζε Μέντες πρότεινε τον νεαρό και ταλαντούχο επιθετικογενή μπακ και ο Ολυμπιακός θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ αποτελεί έναν παίκτη με πολύ ταλέντο και καλά επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Εστέβες όταν είχε κάνει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Πόρτο περίμενε πως θα έπαιρνε ευκαιρία στην α' ομάδα αλλά αυτό δεν συνέβη.

Γενικά είναι ένας παίκτης με ταλέντο, ταχύτητα και προοπτική. Στην Πόρτο υπήρχε η άποψη πως τακτικά ήθελε ακόμα δουλειά και εάν ο Ολυμπιακός έμπαινε στη διαδικασία να τον αποκτήσει μάλλον αυτό θα συνέβαινε για μία εφεδρική επιλογή.

Σύμφωνα με τις πορτογαλικές πηγές ο Ζόρζε Μέντες έριξε στο τραπέζι το όνομα του νεαρού μπακ της Πόρτο με την προοπτική να αποκτηθεί ως δανεικός. Επίσης ο ίδιος ο παίκτης δείχνει θετικός για τον Ολυμπιακό όμως τις αποφάσεις θα τις πάρει ο ερυθρόλευκος σύλλογος.

Ο Τόμας Εστέβες ήταν στην ομάδα Νέων της Πόρτο που πήρε το Youth League το 2018-2019 και έχει πάρει πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Πόρτο το 2019-2020. Έχει δύο αδέρφια που επίσης παίζουν ποδόσφαιρο. Ο ένας είναι ο Γκονσάλβο, που ήταν στην Πόρτο και έφυγε ως ελεύθερος για τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, κάτι που σίγουρα τον έχει επηρεάσει σε σχέση με την Πόρτο. Ο Εστέβες τη χρονιά που μας πέρασε στην Πόρτο Β' είχε 17 αγώνες με 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα