Μητσοτάκης για Νέα Τούμπα: «Να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα»

Μητσοτάκης για Νέα Τούμπα: «Να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα»

Newsroom
Μητσοτάκης για Νέα Τούμπα: «Να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα»

bet365

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα και τόνισε πως θα πρέπει να προχωρήσουν πλέον γρήγορα τα έργα και οι αδειοδοτικές διεργασίες.

«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητσοτάκης μιλώντας στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης έπειτα και από την έκδοση του Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

«Έχουμε τώρα στα χέρια μας το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της νέας Τούμπας.

Από εδώ και στο εξής και σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έχουμε τη δυνατότητα πλέον να προχωρήσουμε γρήγορα τα έργα, να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διεργασίες. Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει.

Είμαι προσωπικά πολύ ικανοποιημένος για αυτήν την εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν να μπορούμε να έχουμε σύγχρονες υποδομές και ο ΠΑΟΚ είναι μία τόσο μεγάλη ομάδα, μία τόσο ιστορική ομάδα, που αξίζει να έχει το καλύτερο δυνατό γήπεδο και αυτή η δυνατότητα πια δίνεται μέσα από το Προεδρικό Διάταγμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα