ΑΕΚ: Οι Σουηδοί τοποθετούν τον Φράνσον στη λίστα της Νόρκεπινγκ

ΑΕΚ: Οι Σουηδοί τοποθετούν τον Φράνσον στη λίστα της Νόρκεπινγκ

ΑΕΚ: Οι Σουηδοί τοποθετούν τον Φράνσον στη λίστα της Νόρκεπινγκ

bet365

Σουηδική εφημερίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νόρκεπινγκ αναφέρει ως πιθανό στόχο του συλλόγου τον μέσο της ΑΕΚ.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές Φεβρουαρίου από την ΑΕΚ, ωστόσο πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση μέχρι το τέλος της σεζόν και για τέσσερα μόνο λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα των play offs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο 28χρονος Σουηδός μέσος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Ένωση και το ιδανικό θα ήταν να βρισκόταν λύση για την αποχώρησή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο ίδιος μιλώντας πρόσφατα στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε, υπογραμμίζοντας πως θα επιστρέψει στην ΑΕΚ για να ξεκινήσει προετοιμασία από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Στη Σουηδία γίνεται λόγος για τον 28χρονο μέσο και ότι πιθανότατα θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Νόρκεπινγκ. Ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και στη συνέχεια επέστρεψε εκεί πριν μείνει ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο υπογράφοντας στη συνέχεια στην ΑΕΚ.

Η σουηδική εφημερίδα «NT», η οποία ασχολείται στενά με το ρεπορτάζ της Νόρκεπινγκ τονίζει ότι ο Φράνσον είναι πιθανό να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας μαζί με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, προσθέτοντας πως δεν υπολογίζεται στην Ένωση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το ζήτημα βέβαια είναι κατά πόσο η Νόρκεπινγκ θα ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό για την επιστροφή του Φράνσον ή θα επιθυμούσε να τον αποκτήσει ξανά, αλλά μόνο εφόσον έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα