Φράνσον: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς»

Φράνσον: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς»

Newsroom
Φράνσον: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς»

bet365

Ο Αλεξάντερ Φράνσον μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του αλλά και για τη βέβαια όπως την χαρακτήρισε παραμονή του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ στις 2 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον, ωστόσο ο Σουηδός χαφ κατάφερε να αγωνιστεί μόλις μία φορά με τα «κιτρινόμαυρα». Μιλώντας στο σουηδικό Μέσο NT, ο 28χρονος μέσος αναφέρθηκε στους πρώτους δύσκολους μήνες του στην Ένωση και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

«Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς. Ηταν πολύ ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες. Αυτές είναι οι μεγάλες αντιθέσεις, αν συγκρίνεται με την υπόλοιπη Ευρώπη και τη Σουηδία. Μπορεί να πήγα σε μία περίοδο που ήταν αρκετά ταραγμένη για το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα.

Εγώ πάντως είμαι καλά. Νιώθεις ωραία και που είσαι σπίτι. Εχω μάθει και έχω δει μία νέα ποδοσφαιρική κουλτούρα. Εχω μάθει πώς μπορούν να συμβούν τα πράγματα σε ένα σύλλογο όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω σπίτι τώρα. Δεν έχω λάβει επίσημα πότε θα επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φράνσον.

Οι Σουηδοί υπογραμμίζουν μάλιστα ότι «ο Φράνσον είναι ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ», με τον παίκτη να δηλώνει :«Ναι, υπάρχουν συμβόλαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα