ΟΦΗ: Η ολική ανανέωση της άμυνας

ΟΦΗ: Η ολική ανανέωση της άμυνας

ΟΦΗ: Η ολική ανανέωση της άμυνας

bet365

Το Gazzetta αναλύει γιατί η άμυνα του ΟΦΗ τη σεζόν 2022-2023 είναι πιθανό να μην έχει σχέση με εκείνη της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.

Η άμυνα του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει πολλές πιθανότητες να μην θυμίζει σε κάτι εκείνη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος έκανε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (κανένας άλλος δεν αγωνίστηκε τόσο), δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του στον ΟΦΗ. Υπενθυμίζεται ότι του έχει γίνει πρόταση με γενναία αύξηση στις αποδοχές του και πια έχει μπει στη διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο να παραμείνει, επαναλαμβάνουμε δίχως αυτό να είναι δεδομένο.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης με τις 22 συμμετοχές στη Super League Interwetten θα κοιτάξει μήπως μπορέσει να φέρει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Προ καιρού υπήρξε σενάριο που ήθελε ομάδα της Ρωσίας να ενδιαφέρεται, χωρίς να γίνουν γνωστά περισσότερα.

Ο Απόστολος Διαμαντής, ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, έκανε 16 ματς και οι εκπρόσωποί του κυνηγούν τη μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τις προδιαγραφές να κάνει... κλικ σε ομάδες του εξωτερικού και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν αποκλείεται να έχει βρει αυτό που επιθυμεί.

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι φευγάτος, ενώ ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Βαχίντ Σελίμοβιτς και Νίκος Κοροβέσης, ενώ ο μοναδικός από τα μετόπισθεν που δεδομένα συνεχίζει είναι ο Κώστας Γιαννούλης, που ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης που καθιερώθηκε σε θέση αριστερού μπακ και έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα βρέθηκε στο... μάτι της Χέρενφεϊν, η οποία μάλιστα ήρθε να τον τσεκάρει κι από κοντά. Ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επανέλθει. Από εκεί και πέρα, ο Μαρινάκης εκτός απροόπτου θα συνεχίσει, καθώς άλλωστε μπορεί να προσφέρει τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και δεξιά, ενώ για τον Ουές δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο δανεισμού του, χωρίς να είναι σίγουρο.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι η άμυνα του ΟΦΗ θα αλλάξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό τη νέα χρονιά. Γι' αυτό και οι προτάσεις πέφτουν... βροχή. Αυτή που έγινε γνωστή τελευταία είναι του 25χρονου στόπερ Ιμπραχιμ Ντρέσεβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Χέρενφεϊν. Είναι 25 ετών κι εφέτος έκανε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τρεις στο κύπελλο και άλλες δύο στα play offs του Conference. Πολύ καλή λύση, αλλά δεδομένα ακριβή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα