ΟΦΗ: «Χρυσώνει» τον Βούρο

ΟΦΗ: «Χρυσώνει» τον Βούρο

ΟΦΗ: «Χρυσώνει» τον Βούρο

bet365

Ο Πραξιτέλης Βούρος αποτέλεσε εφέτος ηγέτη στην άμυνα του ΟΦΗ και η ΠΑΕ θέλοντας να του δείξει σεβασμό στο πρόσωπό του, του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ.

Η σεζόν που έκανε στον ΟΦΗ ο Πραξιτέλης Βούρος ήταν εξαιρετική. Στον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα του Ηρακλείου, ανέβασε την απόδοσή του και αποτέλεσε έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που έγινε για είσοδο στα play offs. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός κέρδισε την εκτίμηση τόσο των ανθρώπων του κλαμπ, όσο και του κόσμου, ασφαλώς, με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε. Γι' αυτό στον ΟΦΗ, δείχνοντάς του σεβασμό για όσα έχει δώσει, του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα θα είναι το μεγαλύτερο του ρόστερ, μαζί με 1-2 παίκτες ακόμη, δίχως πάντως να ξεφεύγει η διοίκηση από τα οικονομικά της όρια.

Με την κίνηση αυτή, ο «Όμιλος» επιδιώκει να ανταμείψει τον στόπερ από τη Λέσβο, για τον οποίο οι άνθρωποι της ΠΑΕ μόνο καλά λόγια έχουν να πουν, τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και για τον χαρακτήρα του. Με τη φανέλα του ΟΦΗ έχει κάνει 55 συμμετοχές, ενώ στο Gazzetta διαβάσατε το πρωί της Τρίτης (19/5) ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Στο παρελθόν ο Βούρος έχει περάσει από Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και ΑΠΟΕΛ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα