Καρλίτος: «Αυτά μου είπε ο Λαόθ για τον τελικό του Κυπέλλου...»

Καρλίτος: «Αυτά μου είπε ο Λαόθ για τον τελικό του Κυπέλλου...»

Καρλίτος: «Αυτά μου είπε ο Λαόθ για τον τελικό του Κυπέλλου...»

bet365

Ο Καρλίτος αποκάλυψε την έκπληξη που αισθάνθηκε ο Λαόθ με όσα αντίκρισε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την αδιανόητη σκέψη της διακοπής του ματς. «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είμαι ήρεμος» σχολίασε για το μέλλον του...

Ο Ισπανός επιθετικός απολαμβάνει πλέον τις διακοπές του με την οικογένειά του πίσω στη γενέτειρά του και η αλήθεια είναι ότι ο ερχομός των διδύμων, του άλλαξαν τη ζωή και τον τρόπο σκέψης. Και αυτό τον έκανε να γίνει ακόμα καλύτερος και ν' αντιλαμβάνεται ακόμα καλύτερα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

«Ήταν πολύ καλή η σεζόν, είχα 35 εμφανίσεις και 12 γκολ, με 5 ασίστ. Αισθάνομαι ότι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου μέχρι στιγμής, τόσο αγωνιστικά, όσο και ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στο γήπεδο» είπε στην «AS».

Ο «Τσάρλι», αναφέρθηκε και στην μεγάλη του επιθυμία για επιστροφή στην πατρίδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά για το μέλλον: «Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία γιατί είμαι αρκετά χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, όμως, η αλήθεια είναι πως όσα έχω ζήσει και όσα ακόμα θα ζήσω, είναι αξέχαστα.

Μια ομάδα από την LaLiga και άλλες τρεις από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με ήθελαν τον χειμώνα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν το συζήτησε. Τώρα έχω ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είμαι ήρεμος...».

Όσο για τον συμπατριώτη του, Ματέου Λαόθ, που «σφύριξε» τον τελικό του Κυπέλλου και αναγκάστηκε να καθυστερήσει την πρώτη σέντρα και να διακόψει προσωρινά το ματς μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ στους πανηγυρισμούς, ο Καρλίτος είπε:

«Μιλήσαμε και μου ανέφερε πως ήταν αδιανόητο όλο αυτό καθώς δεν θα μπορούσε να διακοπεί τόσες φορές ένα ματς ούτε με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ισπανία. Ούτε το παιχνίδι του αιώνα δεν θα είχε τέτοια πράγματα. Βέβαια, στην Ισπανία πηγαίνεις στο γήπεδο για ένα ματς και είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο...».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα