Αρης: «Κοιτάει» Αρίας (vid)

Αρης: «Κοιτάει» Αρίας (vid)

 Αρης: «Κοιτάει» Αρίας (vid)

bet365

Ο Κολομβιανός μπακ είναι μία περίπτωση που εξετάζουν οι «κίτρινοι» από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επί ισπανικού εδάφους «τρέχει» εσχάτως ο προγραμματισμός του Αρη για τη νέα σεζόν και μάλιστα πρόσφατα υπήρξε συνάντηση των Θοδωρή Καρυπίδη και Χερμάν Μπούργος με την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μεταξύ άλλων τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να πάρουν οι «κίτρινοι» παίκτες από τους «ροχιμπλάνκος» με τη μορφή του δανεισμού.

Μία περίπτωση που έχει πέσει στο «τραπέζι» είναι αυτή του Κολομβιανού δεξιού μπακ Σαντιάγκο Αρίας, που ανήκει στους Μαδριλένους αλλά ήταν πέρσι δανεικός στη Γρανάδα και αγωνίστηκε σε 12 ματς της Primera Division (1 γκολ).

Ο 54φορές διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας έχει στο παρελθόν παίξει, μεταξύ άλλων, σε Σπόρτινγκ, Αϊντχόβεν, Λεβερκούζεν, ενώ στο παλμαρέ του μετρά τρία πρωταθλήματα Ολλανδίας. Μάλιστα το 2017 αναδείχθηκε με την PSV κορυφαίος παίκτης του εκεί πρωταθλήματος.

Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα πήρε το 2016 την 3η θέση στο τότε Κόπα Αμέρικα και οι «κίτρινοι» επιδιώκουν τον δανεισμό του από την Ατλέτικο.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα