Άρης: Έγινε η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος με Ατλέτικο Μαδρίτης

Άρης: Έγινε η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος με Ατλέτικο Μαδρίτης

Newsroom
Άρης: Έγινε η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος με Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Το… αρχηγείο του Άρη μεταφέρθηκε στη Μαδρίτη και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Θόδωρου Καρυπίδη, Χερμάν Μπούργος με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης , Θόδωρος Καρυπίδης, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Χερμάν Μπούργος στο «Μετροπολιτάνο». Είχε προηγηθεί η συνάντησή τους με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα. Στην ατζέντα των «κίτρινων» και κυρίως του Χερμάν Μπούργος βρίσκονται ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στον ισπανικό σύλλογο και με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί στον Άρη. Αυτά τέθηκαν προς συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία προφανέστατα θα περιλαμβάνει και τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα, εξετάστηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων τον προσεχή Νοέμβριο, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Λεπτομέρειες αναμένεται να συζητηθούν στη νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία προγραμματίστηκε γι' αύριο (3/6) όπου λογικά θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα δανεισμού ποδοσφαιριστών.

Η συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι η μοναδική που προγραμματίστηκε από τους ανθρώπους του Άρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να γίνουν επαφές και με άλλες ομάδες (μεταξύ αυτών και με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα