Ατρόμητος: «Τέλος» ο Σάλομον

Ατρόμητος: «Τέλος» ο Σάλομον

Newsroom
Ατρόμητος: «Τέλος» ο Σάλομον

bet365

Η ομάδα επισημοποίησε την αποχώρηση του Αυστριακού χαφ που ήταν τα τελευταία δύο χρόνια στο Περιστέρι.

Επεσαν σήμερα (2/6) και επίσημα οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του Πάτρικ Σάλομον στον Ατρόμητο (αναμένονταν να αποχώρησει), καθώς η ομάδα «αποχαιρέτησε» τον Αυστριακό χαφ που ήταν τα τελευταία δύο χρόνια στο Περιστέρι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Πάτρικ Σάλομον, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας.

Ο Αυστριακός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τη φετινή σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ατρόμητου, πραγματοποιώντας 60 συμμετοχές και σκοράροντας δύο γκολ,


Ο Πάτρικ Σάλομον αποχαιρετά τον Ατρόμητο, ωστόσο χάρη στην προσφορά του και τον επαγγελματισμό του θα αποτελεί για πάντα έναν φίλο και μέλος της μεγάλης οικογένειας της ομάδας μας.

Ο Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα