Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ατρομήτου: Οι επόμενοι που φεύγουν και τι περιμένει

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ατρομήτου: Οι επόμενοι που φεύγουν και τι περιμένει

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ατρομήτου: Οι επόμενοι που φεύγουν και τι περιμένει

bet365

Στον Ατρόμητο έχουν διαμορφωθεί ήδη τα δεδομένα για το ποιοι φεύγουν και ποιους περιμένει για ανανέωση η ομάδα.

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ατρομήτου συνεχίζεται εν όψει της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύκλος για τους Πάτρικ Σάλομον, Σπύρο Νάτσο και Γιώργο Νταβιώτη έκλεισε κατόπιν της εισήγησης του Κρις Κόλμαν.

Την ίδια ώρα οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Αντίλ Ναμπί και Αλέξανδρος Καρτάλης, ενημερώθηκαν ότι δεν θα έχουν αρκετο χρόνο συμμετοχής και πως είναι προτιμότερο να αναζητήσουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Η ομάδα του Περιστερίου αποχαιρετά δύο δικά της παιδιά μαζί με τον Σάλομον, που είχε θετικό πρόσημο στη διετή θητεία του.

Στην περίπτωση του Αυστριακού μέσου, ο Ουαλός προπονητής επιθυμεί να αποκτηθεί ένας μικρότερος ηλικιακά κεντρικός χαφ, με άλλα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στον Νάτσο, δεν πήρε αρκετό χρόνο και ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται περισσότερο. Οπότε οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όπως θα συμβεί και με τον Νταβιώτη, ο οποίος και αυτός είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Για τους Βασιλαντωνόπουλο και Καρτάλη, που αποκτήθηκαν πέρυσι, η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες. Ο Κόλμαν ήδη μελετά περιπτώσεις για τη θέση «8» και για αυτή του δεξιού μπακ-χαφ. Τέλος και για τον Ναμπί φάνηκαν οι διαθέσεις του Ουαλού τεχνικού, καθώς δεν τον χρησιμοποίησε αρκετά και ενώ θεωρεί πως δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού με το οποίο θέλει να παίζει τη νέα σεζόν η ομάδα του. Παράλληλα, ο Ατρόμητος έχει κάνει ήδη προτάσεις σε Ανδρέα Γιαννιώτη και Φάνη Μαυρομμάτη προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και περιμένει τις απαντήσεις των δυο παικτών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα