Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος έχει... ψήσει τον Μπλάνκο, στο κόλπο και η Ρασίνγκ

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος έχει... ψήσει τον Μπλάνκο, στο κόλπο και η Ρασίνγκ

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος έχει... ψήσει τον Μπλάνκο, στο κόλπο και η Ρασίνγκ

bet365

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή ο Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει ακούσει τα καλύτερα από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό ενώ στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπήκε και η Ρασίνγκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή την στιγμή ως μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση του Ντομίνγκο Μπλάνκο που μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή ο 27χρονος μέσος έχει εδώ και καιρό πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον πρώην συμπαίκτη του, Σεμπάστιαν Παλάσιος και εμφανίζεται... ψημένος με την προοπτική του ''τριφυλλιού''. Εξάλλου και ο Ελ Τούκου έκανε πέρσι το ίδιο... δρομολόγιο και το όνομα του Παναθηναϊκού ''έπαιξε'' αρκετά και μόνο για καλούς λόγους στη χώρα του τάνγκο.

Όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, η Μπόκα είναι ο μεγάλος αντίπαλος για κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο που θέλει να εντάξει τον Μπλάνκο στο έμψυχο δυναμικό της. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, στο... παιχνίδι μπήκε και η Ρασίνγκ ενώ υπάρχουν πάντα και ομάδες από το MLS που καραδοκούν.

Όπως και να' χει, ο Παναθηναϊκός κάνει ότι περνά από το χέρι του για να ολοκληρώσει με happy end την συγκεκριμένη υπόθεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα