Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μπλάνκο και ο υψηλός ανταγωνισμός (vids)

Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μπλάνκο και ο υψηλός ανταγωνισμός (vids)

Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Μπλάνκο και ο υψηλός ανταγωνισμός (vids)

bet365

Ο κεντρικός μέσος της Ιντεπεντιέντε, Ντομίνγκο Μπλάνκο, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός και ανεξάρτητα από την κατάληξη των υποθέσεων των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Λούκας Βιγιαφάνιες έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν κάνει «κλικ» είναι αυτή του Ντομίνγκο Μπλάνκο, του 27χρονου κεντρικού μέσου της Ιντεπεντιέντε, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Ο βραχύσωμος (1.67) Αργεντινός χαφ παίζει την θέση με ένταση, είναι αρκετά ταχύς και άριστος στη τεχνική κατάρτιση, στοιχεία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον άξονα του κέντρου του. Μάλιστα εξαιτίας των χαρακτηριστικών του έχει χρησιμοποιηθεί και σε αρκετά παιχνίδια ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Το στιλ του θυμίζει κάπως εκείνο του Γκατσίνοβιτς.

Το όνομα του «παίζει» τις τελευταίες ημέρες τόσο για την Μπόκα Tζούνιορς όσο και για την Ρίβερ Πλέιτ ενώ στο... κόλπο βρίσκονται και ομάδες από το MLS. Aπό την στιγμή που δεν χρειάζεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, καθώς λήγει το συμβόλαιό του, ο ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός.

Με την Ντιφένσα Χουστίτσια είχε 33 συμμετοχές ενώ με την Ιντεπεντιέντε μετρά 109 παιχνίδια, 6 γκολ και 3 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα