ΠΑΟΚ: Στέλνουν τον Αλ Ταμάρι στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Στέλνουν τον Αλ Ταμάρι στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Στέλνουν τον Αλ Ταμάρι στην Τούμπα (vid)

bet365

Δημοσιεύματα στην Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σημειώνοντας πως ο 24χρονος Ιορδανός εξτρέμ της Λέουβεν είναι εδώ και καιρό στη λίστα του Ζοσέ Μπότο.

Το όνομα του Μούσα Αλ Ταμάρι προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τον ΠΑΟΚ, ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο του φετινού καλοκαιριού, που έρχεται αυτή τη φορά από την Κύπρο, καθώς ο Ιορδανός εξτρέμ έχει περάσει από το ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018 -2020.

Με 74 συμμετοχές, 13 γκολ και 10 ασίστ τα δύο χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή στην άσημη Λέουβεν, με την οποία σε 54 αναμετρήσεις μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ. Όχι και τόσο καλά νούμερα.

«Ο Ζοσέ Μπότο, έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Αλ Ταμάρι, από όταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρισκόταν στη Σαχτάρ, όπου είχε γίνει και ντόρος στα Μέσα της Κύπρου πως η ουκρανική ομάδα ενδιαφερόταν για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα.

Ο Αλ Ταμάρι, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα, βρέθηκε πέρσι πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Άρη, ενώ σύμφωνα με τους Κύπριους απασχόλησε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα