Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Κύπριοι για τον Ταμάρι

Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Κύπριοι για τον Ταμάρι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Κύπριοι για τον Ταμάρι

bet365

Στην Κύπρο επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται για τον Μούσα Ελ Ταμάρι και για να τον κάνει δικό του για τη νέα περίοδο.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Κύπρο ο Ταμάρι είναι ένας σημαντικός στόχος του Ολυμπιακού. Με βάση όσα αναφέρει το Kerkida.net ο πειραϊκός σύλλογος θα προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ λεφτά, καλό ποσοστό για μεταπώληση αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα.
Ο 23χρονος Ιορδανός μεσοεπιθετικός, Μούσα Αλ Ταμάρι, φέτος είχε 34 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ. Πάλι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Φόρεστ θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για να πάρει τον Νικόλα Ιωάννου. Εκ των αρχηγών της κυπριακής ομάδας και σέντερ μπακ. Ο 24χρονος Αγγλοκύπριος φέτος είχε 33 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα