Πασχαλάκης: «Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα σ' αγαπώ σας»

Πασχαλάκης: «Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα σ' αγαπώ σας»

Newsroom
Πασχαλάκης: «Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα σ' αγαπώ σας»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέσω social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που του έστειλε.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπειτα από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές αποτελεί παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους». Ο 32χρονος Έλληνας πορτιέρε έδωσε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 1-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασής του, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχθηκε «επίθεση αγάπης» από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τον διεθνή Έλληνα κίπερ να δημοσιεύει ένα συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα στα social media.

«Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα σ'αγαπώ σας. Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά που μου δώσαμε από την πρώτη μέρα που ήρθα. Το σώμα μπορεί να μην είναι εδώ, η καρδιά όμως θα είναι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

123

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα