Πασχαλάκης στους συμπαίκτες του: «Του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα!» (vid)

Πασχαλάκης στους συμπαίκτες του: «Του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα!» (vid)

Newsroom
Πασχαλάκης στους συμπαίκτες του: «Του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα!» (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, με μια λιτή, όσο και συγκινητική, τελευταία ομιλία, στα αποδυτήρια το Ολυμπιακού Σταδίου, μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπειτα από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές αποτελεί παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους». Ο 32χρονος Έλληνας πορτιέρε έδωσε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έδωσε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 1-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, έκανε μια μικρή ομιλία προς την ομάδα, την οποία δημοσίευσε η ΠΑΕ στα social media, γράφοντας και το δικό της μήνυμα για τον Πασχαλάκη, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά του για τίτλους στην ομάδα, την επόμενη σεζόν.

«Είμαι στενοχωρημένος και χαρούμενος, γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα ξεκινάμε. Σηκώστε το κεφάλι. Είμαι σίγουρος για εσάς και πιστεύω ότι του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα. Εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ. Σας εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σας, τα καλύτερα για τις οικογένειες σας. Σας αγαπώ όλους παιδιά. Σας αγαπώ και νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του Πασχαλάκη, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να σχολιάζει.

«Η θέση του στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένη. Τη φανέλα με το 31 δικαιωματικά μπορεί να την πάρει σπίτι του, αφού όλοι πλέον την έχουν συνδεδεμένη με την τρέλα του, την αυτοθυσία του, τη φωνή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα