Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

bet365

Άνοιγμα επιστροφής του σε ομάδα της Γαλλίας έκανε ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ μιλώντας σε ρεπόρτερ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λανς με τη Μονακό, όπου και ήταν παρών.

Ο Κλεμάν Μισελέν αποτελεί ερωτηματικό ενόψει της επόμενης σεζόν στην ΑΕΚ. Επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στην Ένωση για τον 25χρονο Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025. Βεβαίως τα σενάρια από τη Γαλλία τον συνδέουν το τελευταίο εξάμηνο συστηματικά τόσο με την πρώην του ομάδα τη Λανς, όσο και με τις Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ.

Η ΑΕΚ είχε ξοδέψει περίπου 700.000 ευρώ για την απόκτησή του το περσινό καλοκαίρι και θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του. Ο Μισελέν, πάντως, φαίνεται πως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή στην πατρίδα του.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο Γάλλος δεξιός μπακ μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης της Λανς με τη Μονακό. Ο Μισελέν βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της πρώην ομάδας του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 1 και ρωτήθηκε σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα. «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1», μετέφερε ο Μισελέν, όπως αναφέρεται σε tweet ρεπόρτερ της Λανς.

Πάντως, όπως διαβάσατε νωρίτερα σε αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, από την ΑΕΚ μπορεί να είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν την πώληση του Μισελέν αν έφτασε κάποια προσφορά, ωστόσο έως τώρα δεν έχουν ενημερώσει τον Γάλλο μπακ ότι βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα