Βέργος για Παναιτωλικό: «Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν»

Newsroom
Βέργος για Παναιτωλικό: «Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν»

bet365

Ο 26χρονος φορ αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τα «καναρίνια» και όλους στο Αγρίνιο.

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί από σήμερα (19/5) ο Νίκος Βέργος, καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τα «καναρίνια». Ο 26χρονος φορ που έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στο Αγρίνιο και σημείωσε 15 γκολ, θα μείνει στην ιστορία για το περσινό κόντρα στην Ξάνθη όπου τα «καναρίνια» έμειναν στη μεγάλη κατηγορία και μέσω των social media δεν «αποχαιρέτησε» το club αλλά με ένα συγκινητικό «μήνυμα» έδωσε ραντεβού για το μέλλον.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ

Μερικές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για για περιγράψουν τις στιγμές και τα συναισθήματα που ζήσαμε αυτά τα δυο χρόνια! Πολλές δύσκολες καταστάσεις που με ωρίμασαν σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως πολλές ευχάριστες που με έκαναν να δεθώ με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ αλλά και την πόλη του Αγρινίου καθώς και τον κόσμου της!

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, το προπονητικό και το ιατρικό team! Αλλά και όλους όσους εργάζονταν καθημερινά για να μας παρέχουν τα πάντα!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την αφοσίωση στην ομάδα και στο πρόσωπο μου!! Εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν…
Υ. Γ. Οι φίλοι δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα