Παναιτωλικός: Παρελθόν οι Βέργος, Μελίσσας, Μπαρμπόσα, Λούι, Βργκοτς και Ροντρίγκες

Newsroom
Παναιτωλικός: Παρελθόν οι Βέργος, Μελίσσας, Μπαρμπόσα, Λούι, Βργκοτς και Ροντρίγκες

bet365

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελούν οι Νίκος Βέργος, Νίκος Μελίσσας, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους τα «καναρίνια».

Οι Νίκος Βέργος, Νίκος Μελίσσας, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Παναιτωλικού τη νέα σεζόν, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Βέργος μάλιστα είχε στα χέρια του πρόταση ανανέωσης με τα «καναρίνια», ωστόσο προτεραιότητα του 26χρονου Έλληνα επιθετικού είναι το εξωτερικό.

Από την άλλη με τους Χαβιέρ Οσβάλντο Μεντόζα, Νίκο Καρέλη και Φαμπιάν Αντούνες υπάρχουν επαφές για ανανέωση.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Νίκου Βέργου, Νίκου Μελίσσα, Έλντερ Μπαρμπόσα, Μπράιαν Λούι, Μπράνκο Βργκοτς και Ντιέγκο Ροντρίγκες, με την ομάδα μας έληξαν. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και όσα προσέφεραν στον Παναιτωλικό. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

@Photo credits: panetolikos.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα