Παναθηναϊκός: Επαφή με τον Πραξιτέλη Βούρο

Παναθηναϊκός: Επαφή με τον Πραξιτέλη Βούρο

Παναθηναϊκός: Επαφή με τον Πραξιτέλη Βούρο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου από τον ΟΦΗ και είναι στο χέρι του η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνα στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός ζει και αναπνέει για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι σκέψεις και οι κινήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο δεν λείπουν, με πρώτη, καλύτερη και δίχως σύγκριση την συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Από κει και πέρα, στο ''πράσινο στρατόπεδο'' έχουν ξεχωρίσει και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία από αυτές είναι και ο Πραξιτέλης Βούρος από τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας στόπερ διακρίθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, είναι ένας από τους λίγους γηγενείς παίκτες που έκαναν την διαφορά και υπάρχει η δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλείου.

Στο ''πράσινο στρατόπεδο'' παρακολουθούσαν τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και από την στιγμή που ένας εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει, μιας και δεν ήταν στις πρώτες επιλογές λόγω του εξαιρετικού διδύμου του Βέλεθ με τον Σένκεφελντ, ο Βούρος θα αποτελούσε μία εξαιρετική λύση, τονώνοντας και το ελληνικό στοιχείο.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta το ''τριφύλλι'' έχει κάνει ήδη επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ήθελε όσο τίποτα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι στο χέρι των ''πρασίνων'' και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά από την επόμενη εβδομάδα, καθώς όπως προαναφέραμε, αυτή την στιγμή το μοναδικό πράγμα στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Βούρος την διετία με την φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 55 παιχνίδια με 3 γκολ και 1 ασίστ, από το 2017 μέχρι το 2020 ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο ΑΠΟΕΛ, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα