Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

bet365

Μετά από συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό!

H παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πἀγκο του Παναθηναϊκού μετά την εξέλιξη της φετινής σεζόν ήταν σχεδόν δεδομένη αλλά έπρεπε να γίνει η τελική συζήτηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και τον Σέρβο προπονητή. Αυτό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο μέχρι το 2024! Μάλιστα η ''πράσινη'' ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία!

Η σύμβαση του 60χρονου τεχνικού έληγε αυτό το καλοκαίρι, καθώς από δική του επιθυμία πέρσι είχε υπογράψει για έναν χρόνο. Από την στιγμή που στο ''τριφύλλι'' συνάντησε τις συνθήκες που ήθελε και η πρώτη του σεζόν είναι επιτυχημένη, δεν είχε καμία απολύτως σκέψη στο να δεσμευθεί με τον σύλλογο για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

''Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

''Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών''

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα