ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης ανακοίνωσε το «Last Dance» του

ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης ανακοίνωσε το «Last Dance» του

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης ανακοίνωσε το «Last Dance» του

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος Έλληνας πορτιέρε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκός. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπειτα από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους», όπως και ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω social media.

«Τελευταίος χορός στην Τούμπα, τώρα έχουμε έναν ακόμα τελικό! Πάμε στην Αθήνα ενωμένοι!», έγραψε ο έμπειρος κίπερ του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την ανάρτηση του Πασχαλάκη ήταν και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έδωσε κι αυτός το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας» ανέφερε στο σχόλιό του ο 34χρονος στόπερ, με τον Πασχαλάκη να απαντάει: «Πέντε χρόνια μαζί φίλε, ήταν τιμή μου. Σ' αγαπώ»!


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα