ΠΑΟΚ: Αποθέωση Πασχαλάκη που έγραψε ιστορία στο τελευταίο του ματς στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση Πασχαλάκη που έγραψε ιστορία στο τελευταίο του ματς στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση Πασχαλάκη που έγραψε ιστορία στο τελευταίο του ματς στην Τούμπα (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο τελευταίο του παιχνίδι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στην Τούμπα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Μετά από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές σήμερα αγωνίστηκε, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας. Απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για να κλείσει το «ασπρόμαυρο» κεφάλαιο.

Στην τελευταία παράσταση του στην Τούμπα, μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος τερματοφύλακας έγραψε ιστορία.

πασχαλος

Ο Έλληνας γκολκίπερ, που έλειψε σε μόλις 4 παιχνίδια από τα 58 συνολικά που έδωσε μέχρι τώρα σε τρεις διοργανώσεις, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του «Δικεφάλου» που έχει παίξει σε 54 επίσημους αγώνες σε μία ποδοσφαιρική χρονιά.

Μέχρι τώρα τα περισσότερα παιχνίδια είχε παίξει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Συγκεκριμένα την σεζόν 2010-11 ο Έλληνας πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε μετρήσει 53 συμμετοχές στους 54 αγώνες (είχε απουσιάσει μόνο από το Βιγιαρεάλ – ΠΑΟΚ 1-0) των «ασπρόμαυρων».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα