Βαρέλα: «Έντονα συναισθήματα, θα θυμάμαι για πάντα τα όσα έζησα στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Βαρέλα: «Έντονα συναισθήματα, θα θυμάμαι για πάντα τα όσα έζησα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα φανερά συγκινημένος στο τελευταίο του παιχνίδι στη Τούμπα, ανέφερε πως τα συναισθήματα είναι έντονα και πως θα θυμάται για πάντα τα όσα έζησε με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά».

Ο Φερνάντο Βαρέλα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Τούμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό δεν άντεξε και δάκρυσε από συγκίνηση μετά την αποθέωση του κόσμου. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα.

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου».

Για το τι κέρδισε από τον ΠΑΟΚ: «Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε έναν τελικό. Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις και να τα κερδίσεις. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό διαφορετική εικόνα και απόδοση. Θα είναι ένα πιο έντονο ματς. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα