Παναθηναϊκός: Η συνάντηση Μαλακατέ - Μπακογιάννη και οι δύο κινήσεις του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Η συνάντηση Μαλακατέ - Μπακογιάννη και οι δύο κινήσεις του Ερασιτέχνη

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η συνάντηση Μαλακατέ - Μπακογιάννη και οι δύο κινήσεις του Ερασιτέχνη

bet365

Μετά την αγωγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη που αρχικά μπορούν να κολλήσουν» τις εξελίξεις για 10 μήνες, ο Τάκης Μαλακατές θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Οι δύο δρόμοι που έχει η μάνα του λόχου.

Η αλήθεια είναι πως η κίνηση των 59 να καταθέσουν μετά την προσφυγή στο εφετείο και μήνυση στο πρωτοδικείο «παγώνοντας» τις όποιες εξελίξεις στον Βοτανικό για τους επόμενους 10 μήνες (η εκδίκαση πήρε αναβολή μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023), έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον Ερασιτέχνη, καθώς κανείς από την «μάνα του λόχου» δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο παρότι η έκπληξη είναι μεγάλη, όσο μεγάλη θα λέγαμε πως είναι και η απογοήτευση, από την στιγμή που οι εκλογές έγιναν και το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της Διπλής Ανάπλασης, δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει πως αν το ΝΑΙ έβγαζε ακόμα και 65%, θα δέχονταν το αποτέλεσμα και δεν θα προχωρούσαν στην Διπλή Ανάπλαση, όπως θα έπρεπε να κάνουν και οι 59, με το τελικό 68% υπέρ του Βοτανικού.

Αρχικά, αύριο Τετάρτη (18/5) θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάνη προκειμένου να αποφασιστούν από κοινού οι επόμενες κινήσεις που θα κάνουν όλες οι πλευρές. Ήδη ο Ερασιτέχνης έχει ενημερώσει και τον Δήμο και την ΠΑΕ για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Όσον αφορά τις κινήσεις, οι δρόμοι σ' αυτή τη φάση προκειμένου να μην χαθεί χρόνος και κυρίως να μην χαθούν τα χρονοδιαγράμματα είναι δύο.

Αρχικά να γίνει προσπάθεια να πειστούν οι 59 να αποσύρουν την μήνυση, κάτι που η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο. Εν συνεχεία να υπάρξει προσπάθεια η μήνυση να εκδικαστεί πολύ πιο άμεσα και όχι τον Φεβρουάριο του 2023. Η δεύτερη περίπτωση ναι μεν είναι και αυτή δύσκολη, αλλά σίγουρα όχι απίθανη. Βέβαια επειδή αύριο υπάρχει η συνάντηση Μαλακατέ - Μπακογιάννη, τι ακριβώς θα γίνει θα αποφασιστεί εκεί, γιατί λογικά και ο Δήμος θα έχει τις δικές σκέψεις και ιδέες προκειμένου η κίνηση των 59 να μην καθυστερήσει τόσο τις εξελίξεις. Μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων ο Ερασιτέχνης θα βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει τον κόσμο για τις επόμενες κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα