Παναθηναϊκός: Οι 59 «μπλόκαραν» και βάζουν σε κίνδυνο τον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Οι 59 «μπλόκαραν» και βάζουν σε κίνδυνο τον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Οι 59 «μπλόκαραν» και βάζουν σε κίνδυνο τον Βοτανικό!

bet365

Τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη κατέθεσαν αγωγή κατά του αποτελέσματος των εκλογών για την Διπλή Ανάπλαση, η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δέκα μήνες και βάζει «φρένο» που δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για την υλοποίηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Μπλόκο» στον Βοτανικό και δημιουργία σημαντικού κινδύνου για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης βάζουν τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα οποία όπως σας ενημερώσαμε χθες κατέθεσαν στα τέλη Απριλίου προσφυγή κατά του αποτελέσματος των εκλογών που είχαν ανάψει... πράσινο με αυξημένη πλειοψηφία, σε ένα αποτέλεσμα που έγινε αποδεκτό από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του συλλόγου. Σήμερα ο όμιλος θα έπαιρνε και τυπικά την έγκριση του αποτελέσματος από το δικαστήριο αλλά αυτά τα μέλη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγωγή, έχοντας ως κύριο επιχείρημα το ότι δεν υπερψήφισαν τα 2/3 των μελών αλλά τα 2/3 όσων πήραν μέρος στην ψηφοφορία και ζητούν την ακύρωση της γενικής συνέλευσης!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει την αναβολή της υπόθεσης και να ορίσει δικάσιμο για τον Φεβρουάριο του 2023! Κάτι που σημαίνει ότι μπλοκάρει την συνέχεια του έργου, το οποίο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τις υπογραφές των συμβάσεων. Μάλιστα προκύπτει και ένας μεγαλύτερος κίνδυνος. Αν όντως η υπόθεση «τραβήξει» τόσο πολύ, τότε θα κινδυνεύσει πραγματικά η χρηματοδότηση για τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού, τα οποία έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αιτία «πολέμου» και άμεση αντίδραση

Αυτή η κίνηση προφανώς και αποτελεί «casus belli» για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και είναι δεδομένο πως τόσο ο Ερασιτέχνης, όσο και η ΠΑΕ μαζί με τον Δήμο και το δημόσιο, θα προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για να «ξεμπλοκάρουν» την υπόθεση και να ξαναμπεί στις ράγες το πρότζεκτ. Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο πιο σημαντικός κίνδυνος αφορά τις προθεσμίες της εκταμίευσης των χρημάτων που προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια και μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση, όπως είναι αυτή των δέκα μηνών, θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα