ΑΕΚ: Η Δομή Εις το όνομα του Άλκη ευχαρίστησε τον Αραούχο

ΑΕΚ: Η Δομή Εις το όνομα του Άλκη ευχαρίστησε τον Αραούχο

Newsroom
ΑΕΚ: Η Δομή Εις το όνομα του Άλκη ευχαρίστησε τον Αραούχο

bet365

Με ανακοίνωσή της η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη ευχαρίστησε αυτούς που συνέβαλαν στη βράβευση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Σέρχιο Αραούχο βραβεύτηκε από το σωματείο «Εις το όνομα του Αλκη», το οποίο και δημιουργήθηκε μετά τη στυγνή δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Ο Αργεντινός φορ είχε ξεχωρίσει για την κίνησή του να σχηματίσει το γράμμα «Α» μόλις έβαλε γκολ πριν από μερικούς μήνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο αναδείχθηκε ως κορυφαίο της 21ης αγωνιστικής. Μάλιστα ο Αργεντινός φορ ζήτησε τότε να γραφτεί το όνομα του Αλκη στο βραβείο του, ενώ και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου σκόραρε μερικές ημέρες ξανά, αφιέρωσε το τέρμα του στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Η σχετική ανακοίνωση της Δομής εις το όνομα του Άλκη αναφέρει:

«Ο Σέρχιο Αραούχο έδειξε και πάλι, με την στάση του και με αυτά που δήλωσε, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και μας συγκίνησε για μία ακόμη φορά.

Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη θα ήθελε να ευχαριστήσει αυτούς που συνέβαλαν στη βράβευση του.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Ανδρέα Δημάτο και τον διερμηνέα κ. Πάνο Αναστασόπουλο,από την ΠΑΕ Άρης τον διευθυντή γραφείων κ. Αντώνη Τσαλουχίδη και φυσικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η Δομή είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με Μέλη φιλάθλους και οπαδούς από ΟΛΕΣ τις ομάδες,γυναίκες και άνδρες που λειτουργώντας σε εθελοντική βάση επιλέγουν να αναδεικνύουν ενέργειες ενσυναίσθησης σαν και αυτή του Αργεντινού αθλητή,οι οποίες βοηθάνε στην αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας.

Δομή 1ης Φεβρουαρίου
Εις το Όνομα του Άλκη
www.inthenameofalkis.com».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα