Αραούχο: Ζήτησε να γραφτεί το όνομα του Άλκη στο βραβείο best goal (vid)

Αραούχο: Ζήτησε να γραφτεί το όνομα του Άλκη στο βραβείο best goal (vid)

Κώστας Τόπας
Αραούχο: Ζήτησε να γραφτεί το όνομα του Άλκη στο βραβείο best goal (vid)

bet365

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο καθώς ζήτησε από τη Λίγκα αντί να γραφτεί το όνομα του στο βραβείο Best goal Interwetten της 21ης αγωνιστικής να γραφτεί: «Για τον Αλκη». Οπως και έγινε...

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Άρη για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten και το αφιέρωσε στον 19χρονο δολοφονημένο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό.

Ο Αργεντινός άσος παρέλαβε το βραβείο του, το οποίο είχε μια ξεχωριστή πινελιά από τα υπόλοιπα που συνηθίζουν να παίρνουν οι ποδοσφαιριστές.

Κι αυτό διότι ο Αραούχο ζήτησε από τη Λίγκα αντί να γραφτεί το όνομά του στο βραβείο Best goal Interwetten της 21ης αγωνιστικής να γραφτεί: «Για τον Αλκη». Οπως και έγινε...

Μάλιστα, η τιμητική πλακέτα θα φτάσει στα χέρια των γονιών του Αλκη.

«Αυτό το γκολ το αφιέρωσα στον Άλκη. Ηταν μια ιδιαίτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του Άρη. Ελπίζω το βραβείο να φτάσει στην οικογένεια του Άλκη σύντομα γιατί θέλω να το μοιραστώ μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Αραούχο κατά την βράβευσή του.

αρα
Η πλακέτα της Super League στον Σέρχιο Αραούχο για το Best Goal Interwetten της 21ης αγωνιστικής με το μήνυμα:  «Για τον Αλκη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα